E greu sa amenajezi mobila de sufragerie la bloc, mai ales cand ai doar doua camere. Citeste si inspira-te din sfaturile noastre!

Sistemul modulelor suspendate pe un panou special este o solutie neasteptat de buna. Se castiga spatiu la nivelul pardoselii, ceea ce da impresia de ambient aerisit (si e mai usor de curatat parchetul).

Daca esti impatimit de electronice, dar nu vrei sa ai multe cabluri vizibile, organizeaza toate aparatele si pune-le impreuna intr-un singur loc. Mobilierul incadrat ca un tablou este o solutie – traseele incastrate mascheaza cablurile, iar rama masiva da un aspect ingrijit.

Canapeaua este ideala pentru o casa mica, mai ales daca este extensibila si cu husa detasabila. Dar ocupand mult spatiu, intr-o incapere care nu este nici foarte inalta, secretul ambientarii consta in culorile alese. Canapeaua deschisa se pierde pe fondul unui perete crem, galben pai sau bej.

Culorile vesele folositi-le pentru covor, iar lustra coborati-o deasupra unei mese joase inchise la culoare, care nu este foarte mare si care va capta atentia.