Despre noi

Activitatea companiei Cavi Exclusiv a început în anul 2007de atunci, ne mișcăm activ doar înainte, în fiecare an dezvoltîndu-ne capacitățile noastre.

Oferim o gamă de produse pentru diferite categorii de clienți. Celor care au venit la noi in salon pentru a renova interiorul unei case, le oferim un mobilier personalizat la comandă.

Prin alegerea companiei ca partener – ve-ți fi mulțumiți. Misiunea companiei constă în stabilirea relaţiilor loiale şi deschise cu partenerii şi clienţii noştri. Oferim servicii care schimbă viața spre bine. Noi prețuim cooperarea pe termen lung. Fabricarea mobilei la comandă  este o adevărată creație  dintre client și profesioniștii nostri. Scopul nostru este de a ințelege ideile clienților noțștri țși să le punem în aplicare calitativă.

Va oferim o gama larga de mobilier: mobila de bucatarie, mobila pentru dormitor, mobila pentru living, mobila pentru hol, mobila pentru birou, mobilier pentru firma, sedii si orice alt tip de mobilier de care aveti nevoie pentru casa dumneavoastra. Realizam mobilier la comanda atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.
Colaborarea noastra se va materializa intr-un contract, prin care se vor respecta cu strictete termenii specificati in acesta.
Apeland la noi, veti beneficia de profesionalim, seriozitate, promptitudine si serviabiliate.
Puteti comanda orice tip de mobilier în culorile şi dimensiunile necesare pentru a se potrivi designului oricarui tip de spatiu.
Mobila se executa dupa un proiect. Daca nu aveti deja un proiect va puteti consulta cu un specialist al firmei care va realiza gratuit proiectul pentru dumneavoastra. Deplasarea specialistului este gratuita.
La orice produs comandat vi se ofera garantie de 12 luni. Durata de realizare a mobilierului se incadreaza in intervalul 3 – 10 zile lucratoare.
Transportul si montajul mobilei este gratuit in raza mun.Chisinau.

Prețul rezonabil este punctul forte al companiei. Ca producători, putem stabili prețuri flexibile pentru propriile produse.

Vă invităm să vizitați compania noastra si veti avea posibilitatea de a alege cea mai bună soluție !