Noi vă creem toate condițiile pentru o odihnă perfectă!

Ce avem în vedere prin dormitor„bun” ?

Cînd sunteți extrem de obosit și aveți dorința să vă ascundeti de toată lumea, să visați la căldură și dragoste, vă puteți permite acest lucru în camera care vă aparține în totalitate. Dormitorul- este una din cele mai importante camere din casă. Un om petrece 1/3 di viața sa în somn, ceea ce înseamnă că o mare parte a timpului dvs. o ve-ți petrece anume aici.

Dormitorul- este locul, unde ar trebui să te odihnești după o zi grea de muncă. Este o cameră ferită de priviri străine. Dormitorul este un spațiu intim, unde proprietarul uită de modă, societate etc. Dacă în dormitorul dvs. și în suflet domină tristețea, înseamnă că e timpul să luați cît mai urgent măsuri.

Dacă dvs. planificați să depozitați în dormitor multe culori, dar nu doriți să supraîncarcați camera cu dulapuri suplimentare, comandați un pat cu sertare. Fiți deacord, este comod și nu influențează asupra interiorului. Un pat spațios care ar ascunde sertare cu lengeria de corp, rafturi, dulapuri incorporate este foarte comod , accesibil și in perfectă ordine.

Cea mai comodă mobilă pentru dormitoare mici o reprezintă dulapurile build-in. Ele consiedrabil economisesc spațiul și nu supraîncarca teritoriul. În dormitor sunt populare dulapurile vestiare, reprezentînd o cameră separată , unde vă puteți inchide și schimba haina. La fel puteți utiliza dulapul clasic , cu sertare incorporate pentru lengeria de corp, micro-ascensor, rafturi de toate felurile pentru încălțăminte etc.

Dulapul cu uși glisante poate avea orice fațadă : diversitatea lor, la fel ca fantezia designerilor noștri-este infinită. Diversitatea sertarilor , comodelor, măsuțelor nu are limită. Vă puteți juca cu culorile, desenele fațadelor, să alegeți mărimile (înălțimea, lățimea, adîncimea etc.) .

 

Leave a Reply