Dulapuri cu uși glisante

Acest tip de dulp a fost inventat de americani, ca să fie comod de păstrat hainele, caracteristic prin comfort maxim și minim de griji. La noi în țară e numai la modă, dar și foarte util în lupta pentru metri patrați. Cea mai importantă, dar nu și ultima diferență dintre dulapuri simple și cele cu uși glisante este simplitatea deschiderii ușii, care alunecă ușor într-o parte de la o simpla mișcare a mâinii, deschizînd accesul la haine.

Amintițivă coridoarele lungi ale apartamentelor noastre: e sufficient să deschidem ușile la la dulap și prin corridor deja nu mai poti trece.

Dulapul cu uși glisante poate fi special fabricat special pt camera de baie sau balcon. Umezeala nu-l afectează pentru că părțile metalice a ușilor sunt galvanizate.

 

Dacă ar fi să formulăm diferențele dintre un dulap obișnuit și un dulap cu uși glisante, avem următoarele:

  • Se proiectează și se fabrică pe un proiect individual, luînd în considerație caracteristicile apartamentului dvs.
  • Este posibil sa se utilizeze păreții, podeaua și tavanul apartamentului dvs., în loc de pereții laterali și cei din spate, precum și podeaua și tavanul dulapului.
  • Ușile glisante nu necesită spațiu suplimentar pentru a se deschide.
  • Spațiul interior se face ținînd cont de toate dorințele dvs. și nu are restricții nici în proiectarea, nici în mărimea lui.

Cele mai funcționale dulapuri recunoscute de toți cele făcute la comandă. Merge vorba despre faptul că piesele finite de mobilier au o mulțime de limitări în mobilă, care nu iau în considerație nevoile reale ale cumpărătorului, cît și interiorul mobilierului: minimum de rafturi și lipsa sertarelor. Dulapul făcut la comanda, poate obține avantaje maxime din tot spațiul alocat din apartament. Dulapurile pot fi înfrumuțesate cu oglinzi. Ele deasemenea pot mari optic suprafața.

Dulapul cu iluminare este întotdeauna mai efectiv decit unul fără iluminre. Insă becurile slabe nu vă vor ajuta să vedeți ceea ce este înăuntru, maximum ceea ce puteți vedea –conținutul rafturilor superioare.

Un rol important are calitatea materialelor și asambalarea, de aceea este recomandabil să se achiziționeze produse de la producători celebri.

 

 

Leave a Reply