Mobilier pentru hol

In hol, nu petrecem atit de mult cit in bucătărie sau in sufragerie.Dar in depenenta de modul in care vor fi petrecute ultimele 5 minute inainte de plecare sau primele 5 la intoarcerea acasă, va depine dispozitia noastra pentru toata ziua. Vor trece ele in fericita amdirare din toate unghiurile a chipului in oglindă, sau contra, in căutarea cheilor și periei de incaltaminte ? Aceasta depine doar de dvs. Și de modul cum vă veti putea organiza acest spatiu mic, dar extrem de important.

Deseori suntem tentati să eliberam cit mai mult spatiu, sa ne limităm la minimum de mobileir și să aruncăm maximum de lucruri inutile. Și in cele din urmă, holul devine pustiu. Acesta a fost  visul dvs.?  Insa mai departe incepe sumbra realitate, cu ea și problemele. Dintr-o dată se dovedește că venind acasă, nu aveti unde să puneti cheile, umbrela, geanta, mănușile, pălăria și haina. Aceasta – ca minimum. Deasemena ar fi bine  de pus undeva telefonul, incăltamintea și papucii de casă.

Comoda din hol, chiar și una  unica,  este necesară permanent. E excelent cazul in care dispozitivul include si un raft sau un sertar. Se poate de pus in hol un fotiliu o canapea sau scaune facind mai comodă incaltarea.